"
Привіт всім, хто нас читає! На нашому блозі ви можете познайомитися із цікавим досвідом бібліотек
Херсонщини, що працюють з молоддю, творчими знахідками та новими ідеями

середу, 18 січня 2017 р.

Звітна компанія бібліотек Херсонщини стартувала...


Сьогодні стартувала щорічна звітня компанія закладів культури Херсонської області за 2016 рік.

Першою ластівкою став звіт Комунального закладу «Верхньорогачицька бібліотечна сисстема», що приємно вразило за останні 15 років моєї діяльності методистом по роботі з молоддю.

 

Оновлений колектив центральної районної бібліотеки дає надію на покращення роботи з молоддю в бібліотеках саме цього району. Про це говорять деякі позитивні зрушення в роботі за 2016 рік.

 

·         в центральній районній бібліотеці та Самійлівській сільській бібліотеці  проведено інтернет

·       діяльність бібліотек Верхньорогачицького району знайшла своє відображення на просторах всесвітньої мережі Інтернет, а саме група в соціальній мережі «Однокласники»        Бібліотечна палітра району новини бібліотеки, фотоконкурси для користувачів, заходи  проведені працівниками комунального закладу "Верхньорогачицька центральна районна бібліотека

 

 •    Інна Желєзняк – бібліотекар відділу обслуговування ЦРБ відвідала обласний семінар-практикум    «Сучасні бібліотеки в процесі європейської інтеграції», який відбувся 29 листопада 2016 року в читальній залі Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б.А. Лавреньова.

 

 

 

Сподіваємось, що не забаряться інформаційні звіти інших бібліотек Херсонщини і з них ми дізнаємось чимало про інноваційну діяльність книгозбірень з юнацтвом та молоддю.

 

 

 

 

Зав. НМВ Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім.Б.А. Лавреньова - Ірина Тарадименко

Немає коментарів :

Дописати коментар