"
Привіт всім, хто нас читає! На нашому блозі ви можете познайомитися із цікавим досвідом бібліотек
Херсонщини, що працюють з молоддю, творчими знахідками та новими ідеями

вівторок, 31 січня 2017 р.

Успішні бібліотечні історії: звітна компанія бібліотек Херсонщини

 
Звітна компанія завершується, і саме час зробити деякі ремарки щодо успішних бібліотечних історій 2016 року. 


Тож, історія перша присвячується бібліотекарю Благодатненської сільської бібліотеки КЗ «Скадовська ЦБС» Ларисі Євгенівні Козак. 





Вона працює у бібліотеці трохи більше півроку, але не побоялася взяти на себе величезну відповідальність.
На сьогодні ця книгозбірня є однією з кращих серед сільських  бібліотек у районі. За досить короткий час саме Лариса Євгенівна зуміла перетворити  звичайну сільську читальню, яка працювала 10 годин на тиждень, у справжній культурно-інформаційний осередок громади, і стати третьою  з 16 сільських бібліотек району, що мають доступ до мережі Інтернет. 
Новий комп’ютер, який придбала  у 2016 році Благодатненська сільська рада для книгозбірні, дав змогу розширити перелік послуг для користувачів будь-якого віку. Окрім цього, там по-новому  організовно  бібліотечний  простір – відкрито доступ до фондів, обладнано  ігрову кімнату для дітей, організовано територію для музею села. Все це стало можливим завдячуючи тісній співпраці сільської бібліотеки з колективом КЗ.


Навчання на курсах Інституту публічного управління та кадрової політики Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв допомогли їй реалізувати проект «Крок у власне майбутнє!» , який посів почесне ІІІ місце  на Х ювілейному обласному фестивалі «Бібліотечна палітра Херсонщини – 2016 у  номінації “Краща інноваційна практика: бібліотека-філія”.
Детальніше читай тут




Далі буде...

Немає коментарів :

Дописати коментар