"
Привіт всім, хто нас читає! На нашому блозі ви можете познайомитися із цікавим досвідом бібліотек
Херсонщини, що працюють з молоддю, творчими знахідками та новими ідеями

середу, 27 лютого 2013 р.

Освоєння web-простору книгозбірнями Херсонщин


У 2012 році важливим завданням для бібліотек Херсонщини було освоєння книгозбірнями web-простору з метою сучасної реклами  своєї діяльності.  

     Хотілось би відзначити значний  рух бібліотек щодо використання соціальних мереж з метою просування інформації про свою діяльність. Протягом року стали все активніше використовувати в своїй діяльності такі мережі  в Інтернеті, як: «Вконтакте», «Однокласники», «Мой мир», «Twitter», «Friendfeed», YouTube та Slideshare  для реклами бібліотек та їх послуг, залучення нових читачів, у тому числі і  віртуальних.

Бібліотеки Херсонщини тісно співпрацювали з  групою «Бібліотекарі Херсонщини» та активно спілкуються з колегами для обміну інформацією та досвідом роботи по бібліотечному обслугоуванню молоді, реклами своїх послуг в соціальній мережі Facebook.

Протягом 2012 року бібліотеками Херсонщини продовжували діяти та створювалися нові інформаційні ресурси – бібліотечні блоги:




В  Великоолександрівській ЦБС: «Відкрий для себе Великоолександрівщину»

В КУ КРОБ: «Каховщина бібліотечна» - блог районної б-ки, «Книжкова скарбниця» - блог Волинської сільської б-ки

В Н-Каховській ЦБС : «Нова Каховка бібліотечна»


В Херсонській ЦБС: «Херсонська ЦБС. Бібліотека-філія № 13 для дітей та юнацтва», «Херсонська ЦБС.Бібліотека-філія № 14 для дорослих», «Херсонська ЦБС. Бібліотека-філія №19»

      На блогах оперативно розміщуються новини, фото, інформація про події, які відбуваються в бібліотеках.


Немає коментарів :

Дописати коментар