"
Привіт всім, хто нас читає! На нашому блозі ви можете познайомитися із цікавим досвідом бібліотек
Херсонщини, що працюють з молоддю, творчими знахідками та новими ідеями

суботу, 21 вересня 2013 р.

Інтернет-проект "Книга мандрує Херсонщиною" виходить на фінішну пряму

Завершується наш інтернет-проект «Книга мандрує Херсонщиною: буккроссинг на Херсонщині», добігає до фінішної прямої наша мандрівниця. 


Вересневими днями вона мандрувала бібліотеками Херсонської ЦБС









В неї залишилося ще трохи часу, щоб привести себе у належний вигляд і приготуватися до зустрічі із автором – Василем Загороднюком на ІІІ обласному фестивалі молодіжного читання «Відкрий свою книгу», який відбудеться 23 жовтня 2013 року у Білозерці...

Багато цікавого і корисного пізнала вона у своїх мандрах, яких тільки читачів не зустріла: молодих і поважного віку, херсонців і гостей нашого славетного краю. Де тільки не зустрічалася: і на березі теплого моря і в квіткових садибах і в затишних салонах і гарних сучасних бібліотеках. До спілкування було задіяно і сучасні новітні технології: відбулося скайп-спілкування з автором молоді із степової Іванівки. Вона стала зіркої обласного телебачення. А головне , що завдяки всесвітній мережі Інтернет та інтернет-технологіям  про неї та її автора дізналося багато людей з усього світу.

І я впевнена, що лірична поезія Василя Загороднюка не залишила байдужих серед тих, хто познайомиіся з нею...


"І Музу пригощу лукаву,
Щоб витворялися вірші.
Їй із "Ліterrи" видам каву
І десь в гарячім Сиваші.
Ще буду фентезі писати,
Яке сьогодні слухав я
І буде Муза надихати
Як солов’їха солов’я… "

                                                           



...так написав Василь Степанович Загороднюк на першій книжці «Формула Сократа», яку презентував у обласній бібліотеці для юнацтва ім. Б.Лавреньова серед творчої молоді…31 травня 2012 року на засіданні літературної кавярні "ЛіTERRA"

Немає коментарів :

Дописати коментар