"
Привіт всім, хто нас читає! На нашому блозі ви можете познайомитися із цікавим досвідом бібліотек
Херсонщини, що працюють з молоддю, творчими знахідками та новими ідеями

середу, 20 травня 2015 р.

Ювілейний фестиваль молодіжного читання та права «Відкрий свою книгу» наближається

 

11 червня 2015 року  місто Скадовськ зустрічатиме гостей  п’ятого ювілейного фестивалю молодіжного читання та права «Відкрий свою книгу». 

 


 

 

 

 

Фестиваль цього року гостинно приймає Комунальний заклад «Скадовська ЦБС». 

 

 

 

 

Сонце, море, зустрічІ друзів, нові знайомства, приємні несподіванки і сюрпризи, яскрава розважальна программа та захоплюючі мандри містом – неповний перелік того, що чекає всіх завітавших на фестиваль. Тож, не забувайте про літні капелюхи та зручне взуття. 

 

 

Традиційно на фестивалі будуть працювати безліч майданчиків для молоді та бібліотекарів. Учасники фестивалю зможуть прийняти участь у різноманітних розважальних та пізнавальних заходах, побувати у цікавих місцях Скадовська, бібліотечні фахівці традиційно поділяться досвідом роботи. 

Тож, готуємося ретельно, а саме: беремо з собою професійні та особисті валізи, вкладаємо в них все необхідне та не забуваємо про «мішечок гумору» і гарний настрій вам забезпечено.

А ми, як завжди чекаємо від наших коллег цікавих бібліотечних проектів на Ярмарок бібліотечних інноваційних ідей, щодо просування читання у молодіжне середовище та популяризацію правових знань. 

Цікаво, якою буде цього року перша фестивальна ластівка, з якого чудового краю Херсонщини вона завітає? Чекаємо з нетерпінням! 

 До зустрічі на фестивалі  у Скадовську!!!

2 коментарі :

  1. Чудово ! Бадьоро налаштовуємося, валізи напоготові, речі щільненько вкладаємо, не забуваємо про капелюхи, міні - бікіні, гарний настрій, щиру посмішку та український наркотик та з радістю чимчикуємо ... до славного Скадовську !

    ВідповістиВидалити
  2. Саме так. Добре, що нагадали про український наркотик :-D

    ВідповістиВидалити