Саме про ці форми і піде мова.
Найчастіше бібліотеки використовують: літературне кавування чи чаювання, літературні/книжкові смаколики, літературні кав'ярні, сніданки та дегустації.
Вашим читачам-літературним гурманам ви можете запропонувати відвідати книжковий обід, меню якого присвятити різним жанрам. Перша страва - пригодницький суп. Друга - детективне рагу. Закуска з фентезі. На десерт можна подати любовні романи. Додайте на ваш смак страву від шеф-кухаря.
Використання назв блюд розбавить ваше меню. Так можна "пригощати" відвідувачів книжковою сальсою (від ісп. соус), поетичними тарталетками, в зимовий період - літературним глінтвейном, влітку - фрешем.
Іноді заходи, які знайомлять з роботою бібліотеки, називають бібліотечною кухнею, а бібліотекаря - шеф-кухарем.
Книжкові ласощі, лагоминки, пундики, родзинки, тістечка, цукерки; гарячі пиріжечки; літературне частування.
В нагоді при підготовці тематичних заходів може стати цікавий ресурс про їжу, культуру та культуру їжі https://yizhakultura.com/
Цікаві форими просування книги :) Дякуємо!
ВідповістиВидалитидякуємо
Видалити