"
Привіт всім, хто нас читає! На нашому блозі ви можете познайомитися із цікавим досвідом бібліотек
Херсонщини, що працюють з молоддю, творчими знахідками та новими ідеями

неділю, 7 вересня 2014 р.

На замітку методисту і не тільки: черговий випуск інформдайджесту

Вже стало традицією готувати наші інформдайджести «На замітку методисту» саме до семінарів для працівників ЮСП бібліотек Херсонської області  та та бібліотекарів ПТНЗ і присвячувати їх саме темі семінару. Не винятком став ї дев’ятий випуск, підготовлений до семінару-практикуму «Використання сучасних інформаційних технологій у краєзнавчій діяльності бібліотек для юнацтва (молоді)».

До інформдайджесту увійшли матеріали на допомогу бібліотечним фахівцям з питань краєзнавства: інформація про інноваційні заходи та досвід краєзнавчої роботи бібліотек України, в т.ч. Херсонської області. Дві статті висвітлюють   результати проектів обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б.Лавреньова, у реалізації яких були задіяні більшість районних ЦБС області. 

Абетка інновацій поповнилася новими бібліотечними заходами. Окремо приділено увагу такій цікавій формі, як  «сторітелінг».
Отож пропонуємо познайомитися з черговим випуском.

На замітку методисту : інформдайджест / укл. Тарадименко І.І., Козаченко О.О.; Херсонська обл. б-ка для юнацтва ім. Б.Лавреньова. – Херсон : [Б.в.], 2014. – Вип.9. –   30 с.


Немає коментарів :

Дописати коментар