"
Привіт всім, хто нас читає! На нашому блозі ви можете познайомитися із цікавим досвідом бібліотек
Херсонщини, що працюють з молоддю, творчими знахідками та новими ідеями

вівторок, 16 грудня 2014 р.

Трішечки позитиву до новорічних свят у бібліотеці…

Незабаром новорічні свята… 
Святий Миколай вже ладнає свої подарунки для малечі та мабуть і не тільки. Свят чекають не тільки діти, а й дорослі. Прикрашаються бібліотечні оселі для зустрічі своїх читачів на новорічні заходи. 
В цьому році, як ніколи, працівники Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім.Б.Лавреньова зробили чимало цікавих новорічних прикрас власноруч. Це і різноманітні лісові красуні із паперу, стрічок, тканини. 




А які ажурні ангелики, голуби миру та балерини. 
І звісно різноманітні символи наступного року кізочки та баранці. 
На гостей бібліотеки у ці дні чекають різноманітні майстер-класи по виготовленню таких гарних іграшок-оберегів на наступний Рік Кози у відділі мистецтв та читальній залі.
Спонукав всіх до дійства працівники відділу мистецтв, - Валентина Моісеєва та Ольга Коваленко, прикрасивши свою оселю різноманітними новорічними прикрасами та запросивши коллег на майстер-клас по виготовленню кізочки-мотанки.



У відділі міського абонементу на яскравій книжковій виставці «Хмари, небо, зірки, рай…поміж ними Миколай» книжкові санчата та 3D  сніжинки. 




У читальній залі виставка-побажань святого Миколая «Пора чудес прийшла в твій дім» звертає на себе увагу яскравими різнокольоровими вогниками та побажаннями, написанними на ялинці. 








Навіть звіти та плани бібліотеки у методичному відділі на поличці «Робоча тека методиста» потрапили у полон до лісових красунь з ангеликами-охоронцями. 






А вчена сова теж готова до свят. З нею поряд яскрава ялинка красуня, пошита завідувачкою науково-методичного відділу Іриною Тарадименко з атласних подушечок-зірочок та фатину і прикрашена різнокольоровими стрічками. А на верхівці ялинки її величність пані Козуля - символ наступного року. Вона готова до різдвяних свят. 










А провідний методист відділу - Ольга Козаченко.власними руками створила чудові прикраси з ангеликами, і тепер вони надихають її на створення нових методичних порад для коллег по роботі з молоддю. 






Інформаційно-бібліографічний відділ та його завідувачка Наталя Попова зустрічають своїх відвідувачів національно-патріотичними ялинками та голубками миру.







 І навіть працівники фінансової служби бібліотеки прикрасили свою оселю ажурною ялинкою та тендітними ангеликами.


 










 І це ще не межа... Кожного дня у бібліотеці з’ являються нові персонажі у стилі handmade як,  наприклад ці чудові ягнята, створені власноруч Ольгою Стародубцевою - бібліотекарем читальної зали та коза, яка грає на барабанах, вив'язана Вікторією Рудяковою - працівником технічного відділу.





 





А ви, друзі, вже прикрасили свою бібліотеку до новорічних свят? 

Чи зробили ви собі такі кізочки-обереги?

Немає коментарів :

Дописати коментар