"
Привіт всім, хто нас читає! На нашому блозі ви можете познайомитися із цікавим досвідом бібліотек
Херсонщини, що працюють з молоддю, творчими знахідками та новими ідеями

четвер, 18 грудня 2014 р.

Мандри методиста в Скадовськ у грудні: робочий візит та культурне збагачення

17 грудня 2014 року фахівці Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім.Б.Лавреньова у складі директора Тютюн Г.І., заступника директора з основної діяльності Ігнатової Т.Ф. та завідувачки науково-методичного відділу Тарадименко І.І. з робочим візитом у КЗ «Скадовська ЦБС» щодо вивчення бази для проведення ювілейного V обласного фестивалю молодіжного читання та права «Відкрий свою книгу». 



Будинок культури зустрічав яскравими новорічними прикрасами та розмальованими вікнами учнів Скадовської художньої школи.




 У холі йдуть приготування до зустрічі Святого Миколая. 




Сцена великої концертної зали манить своїм зачарованим сніговим лісом.  





У відділі по обслуговуванню юнацтва центральної районної бібліотеки гостей  зустрічає різдвяна парочка у національних українських костюмах. 








Всюди панує настрій новорічно-різдвяних свят. Робочий візит, завдяки колегам, пройшов досить продуктивно. Є над чим працювати у наступному році.







Після професійного спілкування колеги запросили нас до Скадовського краєзнавчого музею. 





І ми на деякий час перенеслися в історію цього славного міста. Скільки цікавого розповіла екскурсовод, а які цікаві експонати з архівів сім’ї засновника міста Сергія Балтазаровича Скадовського, жителів Скадовська, навколишніх сіл та гостей міста.






Багато чого для себе відкривали вперше. І наостанок побачення з морем у грудні. Скажу вам, що не дарма Скадовський побудував собі дачу на березі моря. Саме в цьому будинку знаходиться музей. Море взимку так чарує. 


І наостанок, хочеться сказати, що такі меценати як сім'я Скадовських та Фальц-Фейнів не тільки будували власні дачі та палаци в наших краях але й стільки зробили у розвиток нашого херсонського краю. Теперішнім можновладцям варто повчитися у наших предків. 


Дякуємо колегам за теплий та дружній прийом.

Немає коментарів :

Дописати коментар