"
Привіт всім, хто нас читає! На нашому блозі ви можете познайомитися із цікавим досвідом бібліотек
Херсонщини, що працюють з молоддю, творчими знахідками та новими ідеями

понеділок, 27 лютого 2017 р.

Успішні бібліотечні історії: звітна компанія бібліотек Херсонщини. Дубль 4

Фестивальна зірка КЗ «Чаплинська ЦБС»

Для КЗ «Чаплинська ЦБС», безперечно, успіхом року стало проведення 8 червня 2016 року VІ обласного фестивалю молодіжного читання та права «Відкрий свою книгу»  на досить високому рівні. 
У підготовці та проведенні фесту взяли участь, крім центральної бібліотеки,  всі книгозбірні району разом зі своїми активними читачами.


Кожна сільська бібліотека-філія стала учасником благодійної виставки-ярмарки «Україною в серці творимо дива» на свіжому повітрі у парковій зоні. На цій яскравій «дефіляді» були представлені гарні речі, зроблені власноруч як самими бібліотекарями так і їх читачами: різноманітні обереги, жіночі прикраси, вишиті ікони, іграшки і т.і. Кожен, хто відвідав це дійство, міг придбати собі на згадку про фест чудовий сувенір.



Активісти бібліотек стали барменами у бібліобарі «Відпочивай читаючи» та книжковими маркетологами. Молоді дівчата виступали в ролі «живих книг» і рекламували твори сучасних українських авторів, а саме: нові видання Нати Ігнатової «Диваки», «Миттєвості буття», «Доторкнутися до небес» та Жанни Куяви «Дерево, що росте в мені».  Детальніше тут:

Чаплинська центральна районна бібліотека отримала високу оцінку за організацію та проведення VІ обласного фестивалю молодіжного читання та права «Відкрий свою книгу»  та чудові подарунки: кольоровий принтер та книги сучасних українських письменників на суму 20 тисяч гривень для бібліотек району.


Немає коментарів :

Дописати коментар