"
Привіт всім, хто нас читає! На нашому блозі ви можете познайомитися із цікавим досвідом бібліотек
Херсонщини, що працюють з молоддю, творчими знахідками та новими ідеями

середу, 13 травня 2020 р.

#ТМК2020онлайн в бібліотеках Херсонщини. Частина 2

Продовжуєм огляд заходів в межах Тижня молодіжної книги 2020 в бібліотеках Херсонщини.








Білозерська центральна районна бібліотека ім..П.Григоренка
Запропонувала: Книги, які хочеться читати аби відволіктися від повсякденних турбот, 7 книжок для вдосконалення пам`яті, концентрації,   креативності та критичного мислення, інтерактивні ігри, інформаційний вектор “7 нових книг молодих українських авторів” та 7 порад “Як знаходити більше часу для читання”.


Високопільська центральна бібліотека 
Організувала виставку-пазл «Херсонські письменники-ювіляри», книжкові розвали «Вибух нової літератури» та путівник до успіху «Книги, що змінюють життя», які чекатимуть користувачів після карантину.


Нижньосірогозька центральна районна бібліотека
Представили віртуальну виставку "Вибух нової літератури" та путівник до успіху "Книги, що змінюють життя."

В Новотроїцькій ЦРБ організували Бібліосерфінг "Свіжа книжкова хвиля", а Генічеська ЦРБ оформила в бібліотеці виставку «Вибух нової літератури».


Скадовські бібліотекарі ділились з користувачами інформацією про письменників-ювілярів, сучасних українських письменників та цікиві і корисні книги.

Херсонська централізована бібліотечна система приєдналася до Тижня молодіжної книги. В бібліотеці-філії № 6 ТМК відбувався під девізом Zero Waste. Молоді користувачі бібліотек записали відеозвернення про те як жити без відходів. 


До Дня Землі в бібліотеках Херсона підготували перегляди літератури, онлайн-плакати, онлайн-уроки та відеопрезентації.
В День книги та авторського права організували віртуальну виставку-настрій, відеопрезентації, літературні ракурси, дегустацію літературних новинок, бібліодайджести, літературні подорожі, тематичні перегляди  та віртуальну рекламу читання. Огляд найцікавіших матеріалів можна побачити в пості Херсонської ЦБС 
Вкотре бібліотекарі доводять, що будь-які перешкоди не стануть на заваді, коли є гарна мета. Тиждень молодіжної книги в онлайн-форматі став цьому підтвердженням. Бібліотекарі наповнили інтернет-мережу якісним культурним продуктом, закликали до читання та дистанційно залучали користувачів до різноманітних акцій та флешмобів.
"Тиждень молодіжної книги 2020 онлайн" відбувся!
Ольга Козаченко,
головний методист науково-методичного відділу
Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім.Б.А.Лавреньова

Немає коментарів :

Дописати коментар