"
Привіт всім, хто нас читає! На нашому блозі ви можете познайомитися із цікавим досвідом бібліотек
Херсонщини, що працюють з молоддю, творчими знахідками та новими ідеями

пʼятницю, 12 жовтня 2012 р.

Продовження мандрів методистів...

    Хто такий методист? Це такий спеціаліст бібліотечної справи, який мандрує у пошуках нового, цікавого досвіду і передає його колегам, допомагає та навчає. Мандри можуть бути різними: віртуальними, книжковими і реальними. 
    Сьогодні я побували на форумі "Партнерство бібліотек і НУО: нові можливості", організованого програмою "Бібліоміст". 
    Приємно здивував цей захід. Чесно кажучи, не очікувала таких вражень... Мене зацікавила кожна із панельних дискусій, я робила нотатки з виступів спікерів: представників громадських організацій та бібліотек. Дещо було відомо, але й багато відкриттів. Сподіваюся, що все почуте буде поштовхом для мого професійного розвитку.  

   Тішила душу приємна літературна українська мова, якою спілкувались із учасниками форуму Галина Дольник, заст. директора ГО "Український дім" в Одесі та Микола Кравченко, голова правління ГО "Книжковий простір" з Києва. Це вам не наш "херсонський суржик". 


   Робота у групі на тему "Популяризація сучасної української літератури" дала позитивний результат і дозволила зробити певні висновки з приводу книжкового простору в Україні. І на останнє: перш ніж щось популяризувати в бібліотеці, потрібно знати що і, без сумніву мати в наявності у своїх фондах.. Це я про українську сучасну книгу .. 



   Дуже вдячна організаторам за чудово організований захід. Сподобалась вся програма без винятку. Обов'язково використаю в своїй подальшій діяльності ідеї, почуті від організаторів та учасників.

Немає коментарів :

Дописати коментар