"
Привіт всім, хто нас читає! На нашому блозі ви можете познайомитися із цікавим досвідом бібліотек
Херсонщини, що працюють з молоддю, творчими знахідками та новими ідеями

вівторок, 24 грудня 2013 р.

«Я так її, я так люблю…»




«Шевченкове слово живе між нами». Саме цій темі було присвячено спілкування з молодими завсідниками інтернет-центру Великоолександрівської центральної районної бібліотеки




А головною героїнею у цьому спілкуванні стала книга, та не просто собі книга, а ювілейне видання творів Тараса Шевченка «Я так її я так люблю…». 
Це шикарне видання так щедро ілюстроване малюнками, офортами та малярськими творами Шевченка, які відзеркалюють ще одну яскраву грань його могутнього таланту, наочно підтверджують його неосяжний мистецький потенціал. Сама книга – це витвір ілюстративно-видавничого мистецтва. 




А ілюстативно-музичною замальовкою до цієї зустрічі з книгою став буктрейлер Черкаської обласної бібліотеки для юнацтва імені Василя Симоненка, який посів 2 місце серед переможців Всеукраїнського конкурсу буктрейлерів  «Оживають герої на екрані у рекламі». 





Поетичні рядки надихнули вихованців Велиоолександрівської  школи мистецтв на створення  своїх неповторних ілюстрацій до творів Кобзаря. Ці роботи чудово прикрасили 
книжкову виставку «Сторінками творів Тараса Шевченка». 




А на презентації виставки перед своїми однолітками кожен з юних художників мав змогу прочитати свій улюблений твір, розповісти про власноруч створену ілюстрацію.

Немає коментарів :

Дописати коментар