"
Привіт всім, хто нас читає! На нашому блозі ви можете познайомитися із цікавим досвідом бібліотек
Херсонщини, що працюють з молоддю, творчими знахідками та новими ідеями

пʼятницю, 14 листопада 2014 р.

У "Клубі професіоналів": стратегія планування

13 листопада 2014 року відбулося чергове навчання працівників нашої бібліотеки в «Клубі професіоналів». Формат навчання -  круглий стіл «Реалії та тенденції розвитку діяльності функціональних відділів ХОБЮ ім. Б.Лавреньова у 2015 році».

 

На початку засідання з підсумками роботи бібліотеки за 10 місяців поточного року ознайомила присутніх завідувачок відділів та провідних фахівців  заступник директора з основної діяльності – Ігнатова Т.Ф. 

 

 

 


А заступник директора з планово-фінансових питань Лобзова В.Л. ознайомила зі станом та розвитком матеріально-технічної бази бібліотеки. Приємно, що відбуваються нарешті рухи в плані модернізації комп’ютерної техніки. А значить є можливості для стратегічних планів розвитку книгозбірні.


 І самим основним питанням круглого столу стало визначення пріоритетних напрямів в роботі відділів бібліотеки на наступний рік.


 За філіжанкою кави та чаю відбулося приємне спілкування щодо планування діяльності книгозбірні на наступний рік. На розгляд колег кожна із завідувачок представила основні напрями розвитку свого відділу та нові проекти. Не залишилися осторонь і провідні фахівці відділів. Вони мали змогу ініціювати саме ті проекти, над якими будуть працювати у наступному році.


Немає коментарів :

Дописати коментар