"
Привіт всім, хто нас читає! На нашому блозі ви можете познайомитися із цікавим досвідом бібліотек
Херсонщини, що працюють з молоддю, творчими знахідками та новими ідеями

середу, 11 квітня 2018 р.

Обласний проект «Бібліотека на колесах»

В 2018 році Херсонська обласна бібліотека для юнацтва ім. Б.А.Лавреньова започаткувала новий проект «Бібліотека на колесах»


В межах проекту відбуваються виїзди спеціалістів обласної книгозбірні в бібліотеки Херсонської області з метою проведення масових заходів у навчальних закладах та надання методичної і практичної допомоги бібліотечним працівникам юнацьких структурних підрозділів.

Перший виїзд відбувся до смт.Білозерка, де в КЗ «Білозерська районна бібліотека ім. Петра Григоренка» зібрались бібліотечні працівники Білозерського району і об’єднаних теріторіальних громад та учні 8-х і 9-х класів Білозерської гімназії ім. О. Печерського на паралельні заходи.
Докладніше про візит до Білозерщини тут

 

 

Наступного разу фахівців обласної книгозбірні приймали в комунальному закладі «Олешківська центральна районна бібліотека», де зібралися 20 фахівців з 18 бібліотек Олешківського району.
Поради методиста та тренінг з медіаграмотності стануть в пригоді в професійній діяльності, обслуговуванні користувачів, організації масових заходів, наочної популяризації тощо.
Докладніше про візит в м.Олешки тут.


 

«Бібліотека на колесах» дає змогу не тільки підвищити кваліфікаційний рівень фахівців, а й спонукає до співпраці, формуваню нових ідей та сучасних методів роботи з молоддю.

Немає коментарів :

Дописати коментар