"
Привіт всім, хто нас читає! На нашому блозі ви можете познайомитися із цікавим досвідом бібліотек
Херсонщини, що працюють з молоддю, творчими знахідками та новими ідеями

суботу, 26 грудня 2015 р.

Астрологи віщують: що чекає нас y професійній діяльності

 

До Нового року залишилось декілька днів.

 Колеги, зверніть увагу! Що віщують нам астрологи на 2016 рік у професійній діяльності?

Серйозно і з гумором… В кожному жарті є доля правди…

 

 

 

 

Прийдешній рік буде виключно вдалим для багатьох з нас! Вогняна Мавпа - тварина рухлива, грайлива, повна енергії. Ті, хто звик працювати і бути активним, в 2016 році отримають гідний результат своїх зусиль!

Прийшла пора підготуватися до змін: рік Мавпи обіцяє бурхливі події. Все, що тебе зараз не влаштовує, може змінитися на краще, варто тільки по-справжньому захотіти. У кожного знака зодіаку свої секрети.



 

 

Для Овнів в 2016 році важливими темами стане кар'єрна самореалізація і партнерські відносини. Вони переосмислять своє ставлення до роботи, намагаючись знайти для себе ту сферу діяльності, яка буде приносити не тільки гроші, але й задоволення.

 

 

 

 

 

Для Тільців настає година довгоочікуваної нагороди! Робота буде радувати: цього року кар'єра почне бурхливо розвиватися, приносячи непоганий дохід тим, хто поважає працю. 



 

 

Робота для Близнюків - невід'ємна частина життя, і гроші заробляти вони вміють. Головне - бути обережним з партнерами по бізнесу і не покладати на них занадто великих надій, це небезпечно.

 

 

 

 

 

 

Думки Раків у 2016 році будуть переважно зайняті роботою. У період з березня по липень представників цього знаку чекають цікаві знайомства, які допоможуть їм реалізуватися в кар'єрі. 

 

 

 

 

 

 

У Левів у 2016 році буде можливість втілити в життя свої найсміливіші творчі плани. Інтелектуальний голод підштовхне їх більше читати, цікавитися навколишнім світом. Хтось навіть може спробувати себе в письменницькій справі. 

 

 

 

 

 

 

На Діву чекають нові люди, цікаві знайомства і подорожі. Але якщо ти налаштований на серйозний успіх, варто зрозуміти, що для тебе дійсно важливо. На все не вистачить ні сил, ні часу - пора розставити пріоритети. 

 

 

 

 

 

 

Для Терезів головне - робота. Якщо старання від душі, вони обов'язково принесуть прибуток і емоційне задоволення.  

 

 

 

 

 

 

 

У Скорпіонів настає час змін! Потрапивши в круговорот подій, він не розгубиться і вийде переможцем у будь-якій ситуації. З'явиться можливість переосмислити своє минуле, особливо, відношення до власної роботи. 

 

 

 

 

 

Професійні подвиги Стрільця не залишаться непоміченими. У новому році він отримає вигідне ділову пропозицію і буде дуже радий, що його готові заохочувати. 

 

 

 

 

 

 

Козерогові пора сприймати з вдячністю все, що він має. Інакше можна втратити дорогих людей і роботу, яка тільки здається не дуже гарною ...

 

 

 

 

 

 

Для Водоліїв чим вище мета, тим легше будуть шляхи їх досягнення! Водолії-мрійники в рік Мавпи стануть улюбленцями фортуни і зможуть повністю реалізувати свій потенціал. 

 

 

 

 

 

Для Риб важливою темою  2016 стане їх імідж. Вони відчують, що особисті відносини і кар'єрна самореалізація вимагають більшої сміливості і практичності. Народжені під цим знаком будуть зайняті переосмисленням свого кар'єрного шляху.

 

 

 

 

Ідеальний час для крутих змін у житті - прийдешній рік Мавпи! Не потрібно боятися, коли щось йде не так, як плануєте. Будьте відкритими для будь-яких сюрпризів, і ви отримаєте щедрі подарунки від життя!

І пам'ятаєте, як казав один з відомих нам з дитинства мультиплікаційних героїв: "А в папугах, я найдовший!"

 



1 коментар :