"
Привіт всім, хто нас читає! На нашому блозі ви можете познайомитися із цікавим досвідом бібліотек
Херсонщини, що працюють з молоддю, творчими знахідками та новими ідеями

неділю, 17 січня 2016 р.

Зимові мотиватори для читання в бібліотеках

 

 

Ну, нарешті  ми дочекалися справжньої зими, зі снігом  та заметіллю. В таку негоду хочеться взятии горнятко чаю  або філіжанку кави з корицею та мускатом та цікаву книжечку . І читати…читати…

 

 

 

 

   

А вже ж бібліотеки постаралися для своїх користувачів і підготували «зимові виставки», які так і манять набрати цікавих книжок на свій смак і читати у холодні зимові дні та вечори.

 

 

 

Бібліотекарі відділу абонемента Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім.Б.Лавреньова чекають всіх, хто хоче як можна цікавіше провести вільний час за читанням.

 

 

 

 

Книжкова виставка «Гарячі новинки для холодних днів»  приваблює своїм оформленням. На ній є все: камін, тепле багаття, кішки та неймовірні книжки. А саме це необхідно для створення затишного настрою, особливо, коли за вікном зима.

 

 

 

 

Бібліотека-філія №13 Херсонської ЦБ  використовує зимові мотиватори і запрошує до «зимового читання», вже починаючи з яскравих бібліотечних вікон. 

 

 

 

 

 

 А ось яку чудову виставку-інсталяцію "Зимові книжки" (з циклу "Сезонні читання") пропонують своїм користувачам бібліотекарі публічної бібліотеки ім. Анни Ахматової ЦБС Оболонського району м.Київ.

 

 

Хіба ж можливо пройти повз таку виставку, не прихопивши із собою для читання хоч одну із представлених книжок? Думаю. що ні...

 

 

 

 І, наостанок, невелички поради  щодо «зимового читання»



  І особисто від себе добавлю, перечитайте такі чудові книжки із серії "Теплі історії", бо вони того варті. 


 

Завідувач НМВ Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім.Б.Лавреньова І.Тарадименко

2 коментарі :

  1. Так, наші колеги, що працюють з юнацтвом та молоддю, завжди креативно підходять до підготовки книжкових виставок, масових заходів і особливо до бібліотечного простору. В таких бібліотеках завжди цікаво провести свій вільний час

    ВідповістиВидалити