"
Привіт всім, хто нас читає! На нашому блозі ви можете познайомитися із цікавим досвідом бібліотек
Херсонщини, що працюють з молоддю, творчими знахідками та новими ідеями

вівторок, 6 вересня 2016 р.

Навколо портрета Каменяра: нотатки щодо заходів для молоді в бібліотеках Херсонщини. Дубль 3

І знову до вашої уваги огляд цікавих матеріалів, представлених у групі «Навколо портрета Каменяра» на платформі Facebook. 

 

 Комунальний заклад «Нижньосірогозька центральна района бібліотека»

 

Працівники КЗ «Нижньосірогозька центральна районна бібліотека» з нагоди відзначення 160-ї річниці з дня народження Івана Яковича Франка провели чимало заходів: 
В бібліотечних закладах району оформлено книжково – ілюстративні виставки, в центральній бібліотеці проведено літературно – музичний вечір «Я син народу, що вгору йде». Франкове слово наповнило приміщення особливою аурою. Воно звучало в поезії та у прозі, мелодійно дзвеніло у пісні.

 
Для користувачів бібліотеки проведено веб-екскурсію «Шляхами Івана Франка у Львові» з використанням програми Google Планета Земля.

  

ФранкоФест у бібліотеці       




Каланчацька центральна районна бібліотека 

 


У Каланчацькій районній бібліотеці пройшов цикл заходів, присвячених 160 річниці від Дня народження Івана Франка. Активісти клубу «Старшокласник» долучилися до святкування знаменної дати та провели годину поезії «Я понесу тебе в душі на дні» за мотивами «Зів'ялого листя». Бібліотекарі записали відео і пропонують послухати ці вірші у виконанні членів клубу. 


Подивитися та послухати можна тут  



Зав. НМВ Херсонської обласної  бібліотеки для юнацтва ім. Б.Лавреньова         Ірина Тарадименко

Немає коментарів :

Дописати коментар