"
Привіт всім, хто нас читає! На нашому блозі ви можете познайомитися із цікавим досвідом бібліотек
Херсонщини, що працюють з молоддю, творчими знахідками та новими ідеями

понеділок, 15 лютого 2016 р.

Книга ІНТРИГУЄ...: або «книжкова посмішка» в виставці-інтризі

 

Суть виставки-інтриги полягає в тому, що читач може довідатися про взяту книгу тільки вдома. Інтригою виставки Є книжки-"подарунки». Вони загорнуті в подарунковий папір, прикращені кольоровими стрічками і, тим самим звертають на себе увагу користуачів бібліотеки. 

 

 Переглядаючи досвід колег, натрапляла на різні види таких виставок за різною тематикою: «Світ твоїх захоплень» - різні техніки рукоділля, «Спокуса книгою» - чудові, яскраві книжки художньої літератури найкращих авторів світової та української літератури,  «Книго-ностальгія»

- ці книги читали ще ваші батьки і т.і.

 

 

 Напередодні Дня закоханих працівники абонементу Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім..Б.Лавреньова вирішили зробити подарунок своїм користувачам і внести частинку інтриги щодо виставки на тему кохання. Вони представили всім поціновувачам жанру любовного роману виставку-інтригу «Амур всемогутній», на якій представлені твори сучасної літератури, присвячені темі кохання. 

 

 

 

 

 

Яскраво-святковий дизайн та незвичайне оформлення виставки інтригують всіх відвідувачів відділу та спокушають взяти книгу з полиці. Деякі з книг приховані в обгортки, які трішки надірвані. І саме в цих місцях проглядаються частини зображень та надписів про таємниці кохання. 

 

 

 

 

 

 

Любов, інтрига і гарна книга – що ще треба для щастя?.. 

 

 

 

 

Думаю, що заінтригувати читача книгою можна з будь-якої теми. Достатньо включити уяву. 

 

І, можливо, що навіть книги, які довго стояли на поличках без уваги, знайдуть свого читача. 

 

 До речі, не менш інтригуючим є блог читаючих PRO читання і книги під назвою «Блогово літературної вовчиці», який веде завідувач абонементу Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім..Б.Лавреньова – Галина Таворська. Заінтригувала? Тож завітайте і читайте із задоволенням «Блогово літературної вовчиці»

 

 зав.НМВ Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім..Б.Лавреньова - Ірина Тарадименко

Немає коментарів :

Дописати коментар