"
Привіт всім, хто нас читає! На нашому блозі ви можете познайомитися із цікавим досвідом бібліотек
Херсонщини, що працюють з молоддю, творчими знахідками та новими ідеями

вівторок, 21 квітня 2015 р.

Тиждень молодіжної книги - 2015 розпочав свої мандри по Херсонщині

Вже 6 рік поспіль, саме у квітні, до Всесвітнього дня книги та авторського права в ЮСП бібліотек Херсонщини відбувається Тиждень молодіжної книги. Саме квітень, коли прокидається природа і все починає квітнути, спонукає бібліотекарів організувати для своїх користувачів щось нове та цікаве, різнобарвне і незвичайне, залучити до спільних заходів та бібліотечних акцій як в бібліотеці так і на свіжому повітрі в парках, скверах та бульварах.

Кожна бібліотека вибирає свій календарний план проведення. Головне - щоб до нього обов’язково увійшло свято книги та її творців – Всесвітній день книги та авторського права

Цього року першими розпочали Тиждень МОЛОДІЖНОЇ КНИГИ Комунальна установа "Каховська районна об'єднана бібліотека ім.М.Братана", з акції «Записався сам, запроси друзів»

 


 

 

КЗ «Іванівська районна бібліотека», із жартівливої книжкової виставки "Я не пам'ятаю назву книги, але обкладинка була синя"

 

 

 


 

 

 

Бібліотекарі запрошують молодь  прийняти участь у заходах, акціях, іграх, вікторинах. І запевняють, що нудьгувати не доведеться. Вся інформація про Тиждень акумулюється у групі «Тиждень молодіжної книги» на платформі Facebook. 

І саме там можна зануритися в атмосферу бібліотечного креативу заходів для молоді при безпосередній участі молодих талановитих представників «покоління Google».

Тиждень розпочався з реклами:

 

 

у бібліотечних вікнах, бібліотека №2 Херсонської ЦБС 

 

 

 

 
 

YouTube, бібліотека №13 Херсонської ЦБС

 

 

 

 навчальних закладах, бібліотечних сайтах та соціальних мережах...

 

Тиждень обіцяє бути цікавим... 

 

 


Ірина Тарадименко, зав. НМВ Херсонської обласної 

бібліотеки для юнацтва  ім.Б.Лавреньова

 

Немає коментарів :

Дописати коментар