"
Привіт всім, хто нас читає! На нашому блозі ви можете познайомитися із цікавим досвідом бібліотек
Херсонщини, що працюють з молоддю, творчими знахідками та новими ідеями

вівторок, 6 червня 2017 р.

Нова Каховка чекає друзів на VІІ фестивалі молодіжного читання «Відкрий свою книгу!»


Ну що, шановні колеги, час збиратися на VІІ фестиваль молодіжного читання «Відкрий свою книгу!», який цього року гостинно приймає у себе «Місто з лебединої пісні» - Нова Каховка . Її називають перлиною на березі Нижнього Дніпра.



Команди  організаторів фестивалю працюють над програмою, готують нові креативні заходи для молоді, бібліотекарів та всіх гостей фестивалю. Нудьгувати не буде часу. На вас чекає безліч цікавих несподіванок.

 
 Оргкомітет завершив приймати  фестивальні бібліотечні проекти. Тож, чекаємо на вердикт професіоналів і готуємося до презентацій на традиційному Ярмарку інноваційних бібліотечних ідей.




 
Отож, до зустрічі, 14 червня у Н-Каховці, і не забудьте покласти до вашого мандрівного рюкзака капелюшки від сонця, та й парасольки від дощу, бо хто його знає, що там «небесна канцерярія» придумає. Та не забудьте гарний настрій, бо ж як без нього на такому святі. А ще подумайте про зручне взуття, бо треба ж буде мандрувати прекрасними доріжками квітучого парку культури та  відпочинку ім. С.М. Фалдзинського  у пошуках фестивальних розваг та відвідати пам’ятник О. Довженку, який відкрито 23 вересня 2012 року.

«Б’ють ключі з Дніпровського джерельця,
Всюди оксамитова краса…
І вогонь Довженкового серця
Не згасає в пісні, не згаса»   (К.Агєєва)


Як же гарно там, у парку, співають пташки, а які прекрасні альтанки, чудова «казкова діброва», літній кінотеатр і багато-багато прекрасного. Завітайте до Нової Каховки на фест, не пожалкуєте. А я не втрималась і записала відео на згадку. 




 «Хочеш для душі обновки
І полинуть серцем ввись?
Приїзди в Нову Каховку –
Містом-красенем пройдись.»     (В.Смолій)

 


До зустрічі на фесті.  Зав. НМВ Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім.Б.А. Лавреньова - Ірина Тарадименко

1 коментар :

  1. Вітаємо, дорогі колеги ! Як чудово знов й знов зустрітися з друзями та колегами в рамках такого прекрасного фестивалю! Інноваційних неперевершених ідей, гарного відпочинку, натхнення, чудових емоцій, незабутніх вражень, нових задумів та мрій !!!

    ВідповістиВидалити