"
Привіт всім, хто нас читає! На нашому блозі ви можете познайомитися із цікавим досвідом бібліотек
Херсонщини, що працюють з молоддю, творчими знахідками та новими ідеями

середу, 11 січня 2023 р.

Зимового настрою пост

 Шановні колеги та читачі нашого блогу!

Вітаємо Вас з новорічно-різдвяними святами! Дякуємо Збройним Силам України за те, що ми увійшли в 2023 рік і сподіваємось, що він таки стане переможним для України.

І хоча наше рідне місто зараз знаходиться під обстрілами, ми продовжуємо свою роботу в онлайн форматі з різних куточків України та світу.

І продовжуючи тему нового року, зими, Різдва, хочемо поділитися з вами актуальними для цієї пори формами бібліотечної роботи.

Новорічно-різдвяна круговерть - під цією формою міські бібліотеки Житомира об'єднали цикл заходів: майстер-класи із виготовлення святкових листівок, спілкування із Святим Миколаєм, Акція "Почитаю Миколаю" та інші.

Новорічне віншування - віршовані привітання, які є частиною різдвяного вертепу.

Різдвяна година, святкове асорті, різдвяні зустрічі, святкове конфетті, книжкове частування, літературні смаколики, поетичне мереживо, зимові витинанки, книжковий слалом, зимові забави, читання під ковдрою.

Окремо можна виділити активності для блекауту:

читання вголос, клуб настільних ігор, марафон читання напам'ять, ігри на розвиток мовлення, логіки, мислення (слова, придумай казку, рима, асоціація тощо).

Мирного та переможного нас всім Нового року!


Немає коментарів :

Дописати коментар