"
Привіт всім, хто нас читає! На нашому блозі ви можете познайомитися із цікавим досвідом бібліотек
Херсонщини, що працюють з молоддю, творчими знахідками та новими ідеями

пʼятницю, 16 лютого 2018 р.

Мандри методиста до смт Новотроїцьке: готуємось до VІІІ обласного фестивалю молодіжного читання «Відкрий свою книгу»




От все ж таки мрії збуваються... Працюючи в обласних бібліотеках, я починаючи з 1985 року познайомилася з багатьма бібліотечними закладами Херсонщини. Але так сталося, що в деякі райони моя «методико-бібліографічна нога» не ступала. Але все ж таки мріяла побувати. 





І от нарешті, разом із колегами Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б.А. Лавреньова таким собі «бібліотечним десантом» на чолі з директором Лобзовою Вікторією Леонідівною, ми потрапили до смт Новотроїцьке і познайомились з цим чудовим куточком Херсонщини. І хоча на вулиці погода не радувала своїм вітром і лютневою мороссю, будинок культури зустрів затишним теплом і такими чудовими патріотичними куточками. 






Бібліотека оснащена сучасними меблями та комп’ютерною технікою, в читальному залі гарні інсталяції, яскраві книжкові виставки і йде підготовка до бібліотечного заходу зі старшокласниками до Дня Гідності і Свободи. А, головне, що цим закладом керує професіонал своєї справи, креативна людина – директор Надія Дмитрівна Васильєва.






Познайомившись з будинком культури, бібліотекою і, поспілкувавшись із представниками місцевої влади, ми зрозуміли, скільки гарних локацій можна там розгорнути влітку на фесті. А головне, що до фестивалю буде зроблено сучасний ремонт на абонементі бібліотеки, на який виділено фінанси з місцевого бюджету. Приємно, і радує, що саме в цьому районі влада так турбується про заклади культури і майбутнє покоління.  А ми тепер працюємо над програмою фестивалю, шукаємо креативні ідеї для того, щоб свято книги та читання, як завжди, вийшло цікавим, змістовним і незабутнім. 
P.S. І дорогою додому ми з колегами придумали хештег #Херсон64. Що це буде, ми ще не знаємо, але все попереду і креативна команда над цим працює.




До зустрічі на фестивалі у Новотроїцькому, зав. НМВ Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б.А. Лавреньова – Ірина Тарадименко

Немає коментарів :

Дописати коментар