"
Привіт всім, хто нас читає! На нашому блозі ви можете познайомитися із цікавим досвідом бібліотек
Херсонщини, що працюють з молоддю, творчими знахідками та новими ідеями

середа, 15 травня 2024 р.

Сучасні бібліотечні практики Вінниччини: онлайновий марафон

15 травня 2024 року фахівці Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б. Лавреньова долучились до онлайнового марафону інноваційного досвіду публічних бібліотек України «Сучасні бібліотечні практики Вінниччини» на сторінці Української бібліотечної Асоціації у Фейсбук.

Організатори: ВГО Українська бібліотечна асоціація, Секція працівників публічних бібліотек, Вінницьке обласне відділення ВГО Українська бібліотечна асоціація

Інноваційна діяльність сучасних публічних бібліотек України допомагає ставати конкурентоздатними, запроваджувати нові бібліотечні послуги, формувати позитивний імідж в суспільстві та конкретній громаді. Цей онлайновий марафон для тих, хто шукає нові ідеї та хоче обмінюватися кращими бібліотечними практиками.


Цікавий досвід бібліотек Вінничини представила директорка Вінницької ОУНБ ім. В. Отаманського - Лариса Сеник.  



Завідувачка відділу художньої культури і мистецтв розповіла про пошук нових форм та методів роботи для полегшення психічного здоров'я ВПО, які перебувають на Вінничині. Серед таких форм - зайняття творчістю, а саме: кавовий, акварельний, медитативний живопис та різноманітні майстер класи з виготовлення свічок з меду та ін.


Про створення молодіжного вайбу в Публічній бібліотеці Тульчинської міської ради розповіла директорка - Віра Вігуржинська: новий простір для проведення заходів, спілкування та читання.


Дякуємо колегам з бібліотек Вінничини за цікавий сучасний досвід роботи з різними категоріями читачів в умовах своїх територіальних громад. Було цікаво і корисно.



Немає коментарів :

Дописати коментар