"
Привіт всім, хто нас читає! На нашому блозі ви можете познайомитися із цікавим досвідом бібліотек
Херсонщини, що працюють з молоддю, творчими знахідками та новими ідеями

четвер, 29 жовтня 2015 р.

Інтернет-естафета «Миколаїв – Запоріжжя - Кіровоград –Херсон»

Сьогодні завдяки Google Hangouts ми з могли поспілкуватися зі своїми колегами із юнацьких бібліотек Миколаєва, Запоріжжя та Кіровограду. 

 

 

А нагодою для цього спілкування став обласний семінар для працівників ЮСП бібліотек Миколаївщини: «З країною разом: волонтерство як світогляд» Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва.

 

 

 

Нам було запропоновано в режимі он-лайн поділитися досвідом щодо волонтерської та благодійної діяльності наших бібліотек, а також співпраці з волонтерами  наших регіонів. І не дивлячись на деякі технічні незручності, спілкування відбулося і, ми перш за все отримали профі-драйв від можливості зустрітися і поспілкуватися на таку актуальну в наш час тему. Учасникми інтернет-естафети стали:

 

 

Херсонська обласна бібліотека для юнацтва ім.Б.Лавреньова 



 

 

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім..О.Бойченка 




 

Запорізька обласна бібліотека для юнацтва 



 

 

 

Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва 




 

Тема нашого виступу: «Волонтерська та благодійна діяльність бібліотеки як вектор національно-патріотичного виховання молоді» познайомила учасників он-лайн спілкування з нашими бібліотечними благодійними проектами: 

  • «Книга на передову»

  • фото-проектом «Світлини для героїв. Батальйон «Херсон»

  • акціями на допомогу внутрішньо переміщеним особам зі Сходу України

  • співпраці з благодійним фондом громади міста Херсон «Захист» та волонтерським батальйоном «Херсонська чайка» на допомогу українським військовим в зоні АТО.


З виступів наших колег ми зрозуміли, що ми всі робимо однакову справу. Просто у кожного свій підхід і своє бачення. Деякі проекти наших колег спонукали замислитися над можливістю втілення деяких компонентів у свою діяльність.


Спілкування було своєчасним і професійно корисним. Тож сподіваємося на подальші зустрічі  та он-лайн спілкування чи то на платформі Google Hangouts чи на будь-якій іншій
.

Немає коментарів :

Дописати коментар