"
Привіт всім, хто нас читає! На нашому блозі ви можете познайомитися із цікавим досвідом бібліотек
Херсонщини, що працюють з молоддю, творчими знахідками та новими ідеями

неділю, 13 липня 2014 р.

Методист Л@вренівки – фіналіст програми «Сучасний бібліотекар -2»

Знайомтесь!


Розумниця, красуня, професіонал…
А по сумісництву провідний методист науково-методичного відділу Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім.Б.Лавреньова – Ольга Козаченко





"Оля працює в Херсонській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Б. Лавреньова  з 1.03 2005 року, спочатку бібліотекарем  читального залу.  За цей час отримала повну вищу фахову освіту без відриву від виробництва, закінчила МФ КНУКіМ і проявила себе як кваліфікований спеціаліст бібліотечної справи, здатний творчо мислити та  швидко і якісно  виконувати свої професійні обов’язки. У зв’язку з цим у січні 2009 року була переведена на посаду провідного методиста науково-методичного відділу бібліотеки. Саме на цій посаді і працює  до тепер". (із рекомендаційного листа на «Сучасний бібліотекар-2») 




4 місяці важкої праці занять у программі «Сучасний бібліотекар – 2» привели до бажаного результату. Оля їде до Києва на фінальний тур. За цей час вона, як справжній методист, спочатку навчилася сама багато чому цікавому із галузі новітніх інтернет-технологій, а ще навчила інших. 



 І це при тому, що навчання не тільки не зашкодило професійним обов’язкам (тренінги по 2 рази на тиждень, виконання домашніх завдань), а ще й привнесла багато корисного та інноваційного  в свою науково-дослідну та методичну діяльність. 





І я впевнена, що ще чимало новоно і корисного вона зможе здобути на навчанні у Києві.. (13-24 липня 2014 року) - Фінал програми "Сучасний бібліотекар - 2" 


Зустрінемося на Ярмарку «Сучасна бібліотека: міст Ваш!»! 24 липня 2014 року у Києві ...


Тож., побажаємо їй щасливої дороги та творчих «методичних мандрів». 

Повертайся, Олю з повним кошиком професійних знань
А ми тебе чекаємо!!!











Ірина Тарадименко

2 коментарі :

  1. Оля - наша гордость! С нетерпением ждем от нее отчетов о занятиях! И фотоотчетов, конечно же, тоже!)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А меня как гордость распирает..Пост о ней сегодня бьет все рекорды. А фото как излучает положительную энергию этого светлого замечательного Человечища :-)

      Видалити